onsdag 27 oktober 2010

Dödskallar uppåt väggarna....

Efter arbetstid och närhelst jag kommit åt har vi arbetat med barnens rum. Nu är det målat och tapetserat! Det sista, tapetseringen, skedde med hjälp av morfar (och mig) och nu är barnen ivriga på att flytta in i sina nya rum. Jag är också ivrig på att få undan deras saker som står överallt. Men tyvärr lär vi invänta elementen och elen... Men det ska inte stå på, hoppas vi.

Detta är lilla killens rum. Det är dödskallar uppåt hela väggarna..... Det fick bli två väggar. De andra är vita. Men jag tycker att det blev rätt bra ändå. Mörkheten i de gröna listerna går bra ihop med det gråsvarta mönstrets mörkhet.
En sak kan jag berätta och det är att en "riktig" tapet, dvs en märkestapet som inte kostar 99 kr är i en helt annan kvalitet, och lättare att jobba med. Den skyler ev spacklingsmissar bättre och blir inte så lätt bubblig..... Dödskalle tapeten är en märkestapet (Färgland tapet), och det vita (som vi även använt på motsvarande väggar hos stora killen) är en billigare variant. Ska vi tapetsera mer nån gång, så ska jag försöka få in märkestapeter i budgeten.

4 kommentarer:

Pernilla sa...

Detta ser ju super-coolt ut, hoppas han blev nöjd!!

Charlotte sa...

Jag verkligen hatar att tapetsera. Har ett långtidsprojekt: Hallen. Men jag tänker måla väggarna! Kanske en fondvägg.... med tapet.

Anonym sa...

Hej jag ser att det är tre år sen du tapetserade med denna tapet men frågar ändå, Har du något kvar av tapeten med dödskallar?
Jag ska tapetsera i sonens rum o han ville så gärna ha denna tapet men vi har bara fått tag i en rulle då dom slutat att trycka den o vi skulle behöva lite till :/
Med vänliga hälsningar Maria.

Pernilla, Lyst - Slow Living Fashion sa...

Hej Maria!
Hur lite till behöver du till sonens rum? Vi har faktiskt lite kvar. Det är en påbörjad rulle, finns 2-3 våder kvar tror jag. Du har kanske tänkt på det, men det kan funka att göra antingen bara en fondvägg, eller att göra en del av en vägg, som mitt på, också.
Pernilla, lyst@lystform.se