onsdag 22 september 2010

Golv!!

Vårt byggande är nu i den fasen att vi själva ska lägga in golv innan snickarna kommer igen och sätter upp en innervägg, mm. Så vi har stretat på med golvläggning. Det blir massiva furugolv, och aahh vilken känsla när det börjar komma på plats!
Här syns golvet på övervåningen i det rum som stått utan i flera månader i väntan på utbyggnaden och rörmokaren. Govlet är på plats! Så underbart det är. Aldrig har jag sett ungarna så ivriga att få dammsuga! Det var kul att beträda golvet och genast testades både dans och radiostyrda bilar på den tomma ytan. Utrymme är en sådan lyx....


Tittar man åt andra hållet ut mot nybygget, ser det ännu inte riktigt lika fint ut....

Det ska bli golv över hela i massivt trä. Vi har bara börjat lite längst till höger i bild. Nu väntar vi på leverans av golv....När golvet är på plats ska det bli en innervägg som delar detta utrymme mitt itu, så att det blir två identiska barnrum, med varsin dörr in. Önskemål om att få flytta in till födelsedagen finns...vi får väl se.

1 kommentar:

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Hei Pernilla!
Takk for kommentar hos meg, og for at du deltar og har lagt ut min Give Away på din blogg! Lev Landlig er et veldig hyggelig magasin, så det er mange som gjerne vil vinne et abonnement!

Så hyggelig at du ofte besøker min blogg! Jeg er ikke like ofte innom andre bloggere (jeg bruker mest tiden på å lage nye innlegg), men jeg skal bli flinkere til det utover høsten!

Jeg likte veldig godt dine nye armebånd og halsbånd av fattigmannsspets! Ang. tekstiler, har du sett at jeg har en omtale av en utstilling i Mora i sommer? Se her: http://cathskreativehjorne.blogspot.com/2010/08/gamle-halstrkler-pa-zornmuseet-i-mora.html

Så fint huset deres blir, ja, det er hyggelig med furugulv! Lykke til videre med byggingen!

Klem Cathrine :-)