måndag 21 januari 2013

Leveranser av vetekuddar på väg

Dagen idag var solljus och vacker. Lite vintrig kyla så att det gnistrade, som vinter på ett vykort.


Nu blev det ett tag sedan jag skrev någon rad här. Ett rejält juluppehåll. Det var inte helt min mening. 
Inför jul kombinerade jag julstök med att försöka få klart våra målningsarbeten i renoveringen av kök och vardagsrum (inte klart ännu) och att göra slut på mina 80 kg vete till leveranser till trevliga människor som hittade julklappar hos Lyst. 
Så, dessvärre fick jag då tillbringa dagar och veckor efter jul med att ligga på min egen dyna mellan besöken hos Kiropraktorn för mina axlar och partiet mellan skulderbladen bara låste sig och krampade sedan när jag gjorde oförsiktiga rörelser. Inget att rekommendera, kan jag säga.

Inventeringen gick långsammare än någonsin och ännu har jag inte växlat upp till helt normalt läge.

Men jag har hämtat hem ytterligare 40 kg vete, och även fått iväg en del försändelser av nya vetekuddar. Jag har hela lådgruppen med postlådor utanför hos mig, och där hänger jag ut för leverans för underbara lantbrevbäraren att ta med, ett litet rött snöre på en nu väldigt begagnad påse.

Jag är så glad för alla kunder som hittat till mina vetekuddar. Jag brukar ha annonser på Google om mina vetekuddar. Just nu har jag inte det, men ändå har flera stycken hittat dem!

Jag fick erbjudande av Google att få hjälp av dem att gå igenom mina annonser för bästa resultat. Det var ett bra erbjudande som jag nappade på. Jag hinner inte sätta mig in i alla turer och nyheter, så mitt annonskonto på Adwords tronar lite på svunna dar så att säga. Hur som helst fick jag tala med en trevlig kille som guidade mig genom mina annonser och tipsade mig om inställningar och förbättringar, och hälsade mig välkommen igen, helt gratis. Testa det!

Ju mer krut av ekonomin man lägger på en annons desto oftare kan den visas, så för ett test lade jag hela min budget på annonserna med dopklänningar nu ett tag. Min tanke var att vetekudd-säsongen sinade nu. Men tji, flera beställningar på vetekuddar och ingen dopklänning!

Jag kommer att lotta ut en vetekudde i Kroppsterapeuternas tidning här på vårvintern. Kanske blir det någon kudde att leverera av det med :) Ännu är det inte försent.

Inga kommentarer: